Rólunk

A kezdetek:

2017-ben Kata és Gábor elkezdik közös munkájukat a Fényszarvas Szociális Szövetkezet égisze alatt. Hagyományőrző jelmezek készítenek, amelyen keresztül megismerik együttműködésük szórakoztató és gyümölcsöző minőségét. Emellett a Széchenyi 2020-as pályázati lehetőségekről is értesülve elindítják a varrodai fejlesztési projektet.

A jelen:

Székesfehérvár belvárosában a Várkörút 46 szám alatti udvarban helyezkedik el varrodai és szabászati kisüzemünk, ahol 5 alkalmazott és mintegy 12 különféle gép vesz részt a működésben. Csapatunkat pályakezdő szakmabeli fiatalok, szakirányú mérnök édesanya és értékes szakmai tapasztalattal rendelkező nagymama alkotják. 

Cseh Katalin

Polzovits Gábor

Gépparkunk lehetőséget ad a ruházati és nem nehézipari varrással előállított termékek széles körű gyártására. Nagyobb megrendeléseink között szerepel egyedi munkaruházat gyártása, névvel és logóval hímzett házi méretsorozatban. Készítünk szalagavatóra esküvői ruhát, természetes alapanyagokból (pamut, len) férfi- és női nyári ruházatot. Újrahasznosítható anyagokat is felhasználva gyártunk természetes alapanyagokból készülő ülő- és funkcionális párnákat (henger, kör és félhold alakú). 2021 nyarán üzembe helyeztük, 12 szálas hímzőgépünket, amelyhez a hímzésmintákat is magunk készítjük elő (lásd hímzés aloldal).